مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شراکت در کار

با سلام.
بنده به عنوان نماینده یک شرکت حقوقی با یک شرکت دیگر توافق کرده ام در ازاء ارائه خدمات،درصدی از سهام آن شرکت را دریافت کنم،از طرفی برای انجام نوع کار قراردادی منعقد خواهد شد.
سوال بنده این است مورد شراکت در همین قرارداد ذکر شود مانعی دارد و یا باید یک قرارداد جداگانه برای شراکت و یک قرارداد دیگر برای نوع خدمات قابل ارائه منعقد گردد.
با سپاس

پاسخ ها :

قرارداد شراکت در کار سهام شرکت