مشاوره حقوقی رایگان - تخليه كردن واحد از طرف مالک

با سلام و عرض ادب
مهلت اجاره بنده تا تيرماه 1403 مي باشد يك مشاجره لفظي بين بنده و شوهر مالك پيش امد كه بعد از 4 روز به فرزند مالك به بنده زنگ زدن و گفتن تا 2 ماه مهلت داري واحد را تخليه كني البته در مبايعه نامه در قسمت پايين فرزند مالك دستي اضافه كردند كه هر كرام از طرفين اگر بخواهند فسخ قرار داد بكنند بايد 1 ماه زودتر اطلاع بدهند بنده تا الان هم اجاره و هم شارژ ساختمان را به موقع پرداخت كردم و هيچ گونه ازار و اذيتي نداشتم و 10 سال هم در انجا سكونت دارم بنده بايد چي كار كنم/تشكر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید تا پایان قرارداد تخلیه نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تا تیرماه 1403 خانه در اختیار شماست به کسی نمی‌تواند شما را از آنجا بلند کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر حق فسخ گذاشته شده است مالک میتواند تخلیه کند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مورد از موارد فسخ نیست تا پایان قرارداد میتوانید استفاده کنید