درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد استرس شدید در بچه کلاس دوم ابتدایی

با سلام و احترام رفتار معلم کلاس پسرم که مقطع دوم ابتدایی است، به گونه در کلاس درس هست که باعث استرس شدید در بچه ام شده، در حدی که جرات اجازه گرفتن و رفتن به سرویس بهداشتی را ندارد و این موضوع باعث شده که یک بار سرکلاس درس در شلوار خود، خرابکاری کرده و این مورد از طریق مدیر مدرسه پیگیر شدم، و از نظر آنها این گونه اتفاقات در مدرسه کاملا عادی می باشد. در حال حاضر اسم پسرم گفته میشه، بچه دچار استرس میشه و به قول خودش قلبش دام،دام میزنه. آیا راهی برای شکایت هست؟ و یا اصلا نتیجه ای داره؟

پاسخ ها

دروود هر شکایت می‌بایست دارای عنوان مجرمانه خاصی باشد ،در قانون مجازات خاصی در این خصوص پیش بینی نشده است ولیکن در صورت فحاشی ،ضرب و شتم ،توهین و سایر موارد اینچنینی قابل پیگیری میباشد .
سلام .از مدیر بخواهید در جهت حل مشکل بکوشند امااگر مدارکی دارید که رفتار خشن معلم را ثابت کند علیه ان معلم ابتدا با دفتر مذاکره در غیر اینصورت به اموزش وپرورش واگر نتیجه نداد از طریق دیوان عدالت علیه اموزش وپرورش طرح دعوا کنیید

سوالات مرتبط

وکلای متخصص