مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از مادر

با سلام و خسته نباشید
در ازدواج دومم با فریب مادر شوهرم با یک فرد دائم الخمر ازدواج کردم که البته بعدا فهمیدم و بعد از 5 سال یک دختر 4 ساله دارم درطول این مدت مدام مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و از طریق پلیس شوهرم چندین به خاطر مصرف مشروبات الکلی دستگیر شده که با خاطر پول و نفوذ پدرش با تودیع و ثیقه آزاد شده است البته یک بار هم اجرای حکم شده است در قضیه اغتشاشات سال گذشته به خاطر عربده کشی و خسارت به پایگاه بسیج دستگیر شد ولی باز هم آزاد شد از دست ایشان روزگار خوش ندارم و چندین برگه پزشکی قانونی دارم هیچ چیز هم به نام ایشان نیست که بتوانم مهریه ام را که 200 سکه است به اجرا بگذارم الان هم در حدود 3 ماه است با کمک خانواده اش قانونا هز کشور خارج شده و قصد مهاجرت دارد من به خاطر لجبازی و حمایت های خانواده شوهرم اجازه ملاقات دارم را به آنها نمیدم به همین خاطر پدر شوهرم تهدید کرده از من سلب حضانت میکنه و من نگرانم چون خانواده شوهرم به جای کمک کردن و حل مشکل من و شوهرم باعث مهاجرت شوهرم شده اند در حدود یک سال است که در خانه پدرم هستم و هیچ حمایتی از خانواده شوهرم نشده و زمانی که شوهرم قبل از خروج از کشور برای ملاقات فرزند را به خانه پدرش می‌برد چون مشروب می‌خورد نگران بودم و حتی لباسهایی را که خودشون برای دخترم می‌خریدند وقتی بچه را پس می آوردند از تنش خارج می‌کردند و من نگران تهدید پدرشوهرم هستم. خدا خیرتون بده لطفا بنده را که دستم به هیچ جا بند نیست و خانواده پدرم وضع مالی خوبی ندارن راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا پدر بزرگ و مادربزرگ حق ملاقات با نوه را دارند و تشخیص اینکه طفل چند ساعت نزد آنها باشد و کیفیت و مکان آن به نظر قاضی بستگی دارد