مشاوره حقوقی رایگان - بررسی مجدد پرونده پس از صدور رای

شهادت یا شهود کذب در پاسگاه بدون دادگاه حضور پیدا رای صادر شده چون جرم سرقت بوده و چنین مسئله وجود نداشت شماره شهود از پرونده دریافت نمودم طی تماس تلفنی اعلام کردنند من بی سواد میباشم متن تنظیم درصورتجلسه پاسگاه خود شاکی به نفع خود تنظيم نموده حاضرم در دادگاه حضوری اعلام نمایم چنین شهادت کذب را ایا می شود در همان دادگاه درخواست بررسی مجدد پرونده اعلام بله یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر رای قطعی صادر شده باشد خیر

ولی شما میتوانید شکوائیه شهادت کذب را مطرح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از شهود در دفتر اسناد رسمی اقرار نامه ای مبنی بر عدم شهادت موضوع پرونده اخذ نموده ، با استناد به دلایل جدید درخواست اعاده دادرسی مطرح نمایید