مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مسکونی به باغ

با سلام وقت بخیر بنده یک زمین مسکونی سند دار در روستا دارم که بر جاده اصلی هستش. و روی ان یک اتاقک ساخته شده که سند گرفتم باهاش ولی دور دیوار نکردم هنوز . میخواستم ببینم ممکنه که در طرح بازنگری طرح هادی بیان و اون رو تغییر بدن به باغی یانه دیگه مسکونی میمونه و اینکه اگه تغییر دادن به باغی به چه ارگانی باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است
و شما باید به بنیاد مسکن درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید