مشاوره حقوقی رایگان - مال غیر

سلام
پدرم یک زمین داشت 30سال قبل قولنامه ای خریده بود
که اصل قولنامه موجوده و همه چیش مشخصه
که اون شخص فروشنده حالا فوت شده ولی پسرش که شاهد قولنامه هم هست زنده است
و دو نفر شاهد دیگه هم داریم
ما زمین رو ده روز قبل فروختیم
حالا یک نفر پیدا شده میگه صاحب زمین منم و قولنامه هم به شما نشون نمیدم شماها هیچکاره اید
و کسی که زمین رو از ما خریده (که املاکی بوده) میگه من از شما شکایت دارم
به نظرتون ما محکومیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه هر دو با قدلنامه خریده باشید و تاریخ قولنامه شما زودتر باشد رای به نفع شما خواهد بود