مشاوره حقوقی رایگان - کاربری مسکونی

ویلای خریداری شده در چمستان به شرط داشت سند عرصه و عیان و سندتک برگ و داشتن انشعابات آب و برق و گاز مستقل که در مبایعه نامه قید شده است و مراحل سند زدن طی شده و سند آمده ...ولی معلوم شده که انشعاب برق ندارد و کاربری آن مسکونی نیست و کاربری آن زراعی باغی هست و بالای نود درصد ثمن‌ معامله پرداخت شده ولی حدود ده درصد ازمبلغ طی یک چک هنوز پرداخت نشده است آیا میتوان بعنوان کلاهبرداری و دروغ شکایت کرد و جلوی پاس شدن چک را گرفت و معامله رو فسخ کرد و ضرر و زیان گرفت در مورد نداشتن انشعاب برق و کاربری زراعی ..؟؟ چون در مبایعه نامه قید شده خرید یک ویلای شش دانگ نه زمین با کاربری زراعی باغی و مورد نداشتن انشعاب برق ؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .باید بابت وجود عیب در معامله فسخ کرد یا تدلیس در معامله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است

امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت و