مشاوره حقوقی رایگان - ترک کارآموزی

سلام. بنده در شرکتی با شرط دوماه کار به عنوان کارآموز مشغول به کار بودم. در پایان ماه اول مدیر عامل شرکت به من اطلاع داد که من پذیرفته شده ام و آماده بستن قرارداد با من است. من به دلیل آزاد نشدن مدرک دانشگاهیم قرارداد نبستم و اطلاع دادم که بعد از آزاد شدن مدرک قرارداد می بندم (در ابتدا کار نیز این مورد را به مدیر عامل اطلاع دادم)
اکنون بعد از گذشت دوماه دیگر مایل به ادامه کار در این شرکت نیستم. مدیر عامل با تصمیم من شدیدا مخالفت کرده ایشان مرا تهدید کرده که به خاطر دو پروژه نیمه تمام(80 درصد آن ها تمام شده) و به خاطر تقاضایم برای آزاد سازی مدرک از طریق کاریابی از من شکایت میکند.
میخواستم پرسم چقدر شکایت های ایشان مبنای قانونی دارد و قابل پیگیری است؟
لازم به ذکر است که بنده غیر برگه عدم افشای اطلاعات و سفته قراردادی با این شرکت نبسته ام. هیچ مزدی هم دریافت نکرده ام.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر امکانش هست عکسی از اون برگه برام ارسال کنید