مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد تغییر در نام و نام خانوادگی

سلام. وقت بخیر.
نام کامل بنده "..." می باشد. سوال بنده این است که فرایند حذف پسوند "آشجردی" چگونه است و چه شرایطی دارد؟ در ضمن، آیا امکان اضافه کلمه "امیر" پیش از نام کوچک به طوری که تبدیل شود به "امیرحسین رشیدی"، امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری شدنی است بدوا به ثبت احوال رجوع کنید اگر افاقه نکرد دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید برای حذف پسوند و پیشوند اداره ثبت احوال صالح است اما برای تغییر و یا افزودن نام در صورت عدم قبول اداره ثبت احوال می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید