مشاوره حقوقی رایگان - سهم پارکینگ مشاع

با سلام بنده یک واحد قولنامه ای در یک آپارتمان ده واحدی خریداری کردم که کل ملک 200 سهم مشاع هست و در وکالت محضری که به بنده داده شده نوشته شده 19 سهم از 200 سهم

حال مشکل اینجاست که مالک نصف پارکینگ رو اختصاصی قولنامه کرده نصف دیگر رو مشاع و همچنین یک باب مغازه روی این ملک ساخته آیا بنده میتونم مدعی بشم چون 19 سهم از کل 200 سهم بهم فروخته شده لذا در اون پارکینگ های اختصاصی و مغازه که جزئی ازین 200 سهم محسوب میشه هم شریک هستم .

یعنی در واقع مدعی بشم ایشون اصلا اجازه نداشته اختصاصی بفروشه و مغازه در بیاره وقتی از کل سهم بنده 19 سهم شریک هستم و محلش هم مشخص نیست

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس قرارداد میتوانید اقدام کنید