مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت پارکینگ

با سلام. من ملک خودم رو به همراه 3 همسایه دیگر نوسازی کردیم که سهم مجموع همسایه جمعا 60 درصد و فردی 15 درصد و سازنده 40 درصد است. یک پارکینگ در ساختمان موجود هست که مزاحم هست و هنوز ساختمان در مرحله پایانکار هست. با توجه به اقدام یکی از همسایه ها مبنی بر خرید سهم دیگران و خودداری من از این فروش، آیا همسایه ای که سهم سازنده و دو همسایه دیگر رو خریده میتواند پس از پایان کار و در مرحله تقسیم نامه ادعای مالکیت داشته باشد؟ من به هیچ عنوان مایل به فروش نیستم و حتی گفتم به سازنده که سهم ریالی پارکینگ مزاحم که متعلق به تو است رو نسبت به سهم تعهدی خودم پرداخت میکنم.
آیا همسایه متقاضی از قانونی در این زمینه میتواند برای دریافت سند اقدام کند؟ به هیچ وجه من توافق نخواهم کرد.

پاسخ ها :

ادعای مالکیت پارکینگ توسط همسایه سهم پارکینگ مشاع مالکیت پارکینگ پارکینگ