مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اطلاع از قطعی شدن رای

سلام وقت بخیر.
در رای اولیه طلاق نوشته شده بیست روز مهلت تجدید نظر خواهی می باشد. اگر دو طرف اعتراضی نکنند آیا رای قطعی دوباره ابلاغ خواهد شد و برای اطمینان از قطعی شدن رای باید منتظر ابلاغ باشم؟ اگر ابلاغ می شود حدودا چقدر پس از پایان مهلت 20 روزه طول خواهد کشید؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر دوباره ابلاغ نمیشود مهلت اعتراض که تمام شود رای قطعی میشود