مشاوره حقوقی رایگان - رای صادره از طرف دادگاه مبنی بر بطلان دعوی خواهان آیا این رای بر موافقت خواهان رای داده شده است؟

با سلام و عرض ادب
رایی مبنی بر بطلان دعوی دادخواه به شرح زیر آمده است
سوال این است که آیا رای دادگاه مبنی بر پیروزی دادخواه است یا خیر؟
بنا به مراتب دادگاه تجدید نظر خواهی را نسبت به قرار معترض عنه غیر وارد دانسته مستندا به ماده 353 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی انقلاب در امور مدنی با رد تجدید نظر خواهی نسبت به ذیل دادنامه مقتضی صدور حکم بر بطلان دعوی است بلحاظ ایجاب قانونی وارد دانسته مستندا به ماده 385 قانون یاد شده دادنامه معترض عنه را در قسمت یاد شده نقض با رعایت مقررات ماده 2 همان قانون قرار عدم استفاده دعوی خواهان های دعوی بدوی صادر و اعلام میگردد این رای قطعی است

خیلی از شما در جواب دادن به این سوال نهایت تشکر را دارم

پاسخ ها :

رای دادگاه