مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در مستی

سلام خدمت مشاوران محترم. من متاسفانه تصادف کردم و تست الکلم مثبت شد با عدد 0.221 منو بردن کلانتری و اونجا بهم گفتن اگه میخوای بری باید اعتراف بنویسی والا بازداشتت می‌کنیم و منم چون بچه‌م بیمارستان بود نوشتم و اومدم بیرون. میخواستم ببینم الان چه اتفاقی میفته؟ شلاق و حبس داره؟ ممکنه بتونم توی دادگاه انگار کنم و تبرئه بشم؟ توصبه میکنید وکیل بگیرم؟ ضمنا من هیچ سابقه‌ی کیفری ندارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد
بعنوان وکیل دادگستری که سوگند یاد کرده است نمی‌توان گفت شما کتمان کنید و واقعیت را نگویید.