مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

باسلام (در سال 94) بنده 2000 متر از 12000 متر زمین مزروعی را بصورت قولنامه ای خریدم ، و این 12000 متر سند دفترچه ای دارد. و با توجه به این که مالک فوت شده ولی یکی از پسرانش وکالت تام دارد از طرف بقیه وراث. آیا بنده میتونم سند تک برگ برای 2000 متر خودم بگیرم یا نه؟ چون مالک(ورثه) حاضر نیست که سند مادر را تک برگ کنه.
و آیا اینکه تقسیم نامه در این مورد اعتبار دارد یا نه؟ که من درخواست تقسیم نامه بدم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد د مدارک شما را باید رویت کنیم و سپس نظر قطعی دهیم

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا دادخواست اثبات عقد بیع و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
گرفتن سند مشاعی امکانپذیر است

شما باید دادخواست الزام به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند علیه ورثه بدهید