مشاوره حقوقی رایگان - حکم برائت متهمین

سلام من شاکی پرونده هستم
که ازم سرقت همراه آزار شده قاضی در حکم به هر دو متهمین به دلیل رابطه خویشاوندی برائت و 6 تا استدلال آورده و نوشته که شهود به علت من عدوات داشتن شهادتشون پذیرفته نیست و بقیه مدارک مو هم اصلا اسمی ازش نیاورده در انتهای حکم نوشته ضمن اينکه استرداد موبايل به شاکی اماره ای بر صحت استدلالات فوق است یعنی این جمله آخر چی؟ یعنی منظورش این بوده گوشی برگردوندن متهمین به من شاکی؟! بخدا دروغ گوشی رو هنوز برنگردوندن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر به گفتگو متقابل دارد تااظهار نظر دقیق بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یعنی گوشی را برگرداندن به رای اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بدلیل رابطه خویشاوندی قاضی یا طرفین دعوی باشد رای قابلیت نقض دارد