مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خودرو ورثه ای

با سلام و خسته نباشید 4 سالیه که پدرم فوت کرده و برادرم خودرو تاکسی پدرم که تنها دارایی پدر بوده را برداشته و هیچ قصدی برای انحصار وراثت نداره حالا میخوام به اتفاق یکی از برادرهام اقدام کنم برای توقیف ولی نمیدونم چیکار باید بکنم واز کجا شروع کنم لطفا کمکم کنید متشکرم سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دا‌دخواست مهر و موم و تحریر ترکه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا گواهی انحصار وراثت را اخذ کرده و سپس اقدام به تقسیم ترکه نمایید
از طریق راهور با در دست داشتن برگه انحصار وراثت می توانید خودرو را توقیف نمایید
اجرت المثل ایام تصرف خودرو نیز قابل دریافت می باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید برای گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام کنید تا میزان سهم الارث هر یک از ورثه مشخص شود.
به استناد برگه انحصار وراثت می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه مطرح کنید. به استناد گواهی انحصار وراثت اجرت المثل خودرو را نیز می توانید مطالبه کنید.
همچنین برای توقیف خودرو نیاز به گواهی انحصار وراثت می باشد.