مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال در صورت طلاق از طرف مرد

سلام
آیا مرد تقاضای طلاق بدهد باید نصف ماشین و خانه را به نام همسرش بکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج درخواست طلاق بدهد از زمان ازدواج تا طلاق اموالی به دست آورده باشد تقسیم می شود

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

بله. فقط اموالی که در طول زندگی مشترک به دست اورده است

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، صرفا نسبت به اموالی که زوج بعد از ازدواج به دست آورده اند ، موضوع تصنیف مطرح میگردد

محمد  نوروزيان

جناب آقای محمد نوروزيان :

سلام در صورتی تنصیف اموال انجام می شود که زن درانجام وظایف زناشویی تخلفی نداشته باشد وکوتاهی در وظایف زناشویی نکرده باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا نصف اموالی که در زمان زوجیت بدست آمده است.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام نصف دارایی که بعد از ازدواج و در زنگی مشترک به دست آورده است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر در صورت امضای شرط تنصیف اموال نصف میشود بشرطیکه طلاق به درخواست زوجه یا ناشی از سو معاشرت وی نباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر زوجه ناشزه نباشد بله