مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک جهت تنظیم وکالتنامه

سلام
ظاهرا شخصی در سال 91،با سوء استفاده از شناسنامه و کارت ملی مادرم که پیرزنی 70 ساله و بی سواد است، بدون حضور و اطلاع و امضای وی اقدام به تنظیم وکالتنامه محضری به نام مادرم مبنی بر انتقال یا فروش و تعویض پلاک یک دستگاه موتورسیکلت و کلیه امور مربوط به آن نموده و موتور را از موکل گرفته است. اکنون پس از 11 سال شخص موکل از مادر اینجانب شکایت نموده که با این موتور خلاف انجام می گیرد و برای من پیامک می آید و باید موتور یا پول آن را به قیمت روز به من پس بدهید.
در حالیکه مادرم از موضوع کاملا بی اطلاع است و اصلا نمی دانیم چه کسی وبرای چه این وکالتنامه را تنظیم نموده
اکنون از لحاظ قانونی چه کاری برای اثبات باید انجام دهیم که برای مادرم دردسری ایجاد نشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت می توانید در دادگاه ادعای جعل مطرح کنید و درخواست کارشناسی بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با پیگیری به اسناد و مدارک مربوطه دسترسی پیدا کنید و طرح دعوی جعل و استفاده از سند مجهول و مطالبه خسارت نماییدنمایید