مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی

با درود خدمت وکلای عزیز: در دادگاه بدوی حکم به نفع من صادر شده. محکوم اعتراض زده و به تجدید نظر ارسال شده. من هم تبادل لوایح رو انجام دادم.رای پرونده من طبق نظر کارشناسان بوده. ولی محکوم بدون هیچ دلیلی اعتراض زده. حتی به نظر کارشناسان هم معترض نبوده در موعد مقرر .میخواستم بدونم امکان داره رای تغییر بکنه؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام طبق گفته های شما به احتمالا خیلی زیاد رای بدوی تایید خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتراض برای اینکه نتیجه دهد باید مستند ومدلل باشد وگرنه فایده ای ندارد