مشاوره حقوقی رایگان - استعلام پلیس فتا در گزینش فرهنگیان

با سلام بنده در مصاحبه و گزینش فرهنگیان امتیاز بالایی رو گرفتم ولی مردود شدم و ب من گفتن شما از استعلامات پلیس فتا رد شدی، میخواستم بدونم مگه پلیس فتا چ استعلاماتیو میگیره برا گزینش فرهنگیان؟
مثلا دیدن سایت های مستهجن و عکس های مبتذل یا حرف زدن با دختر تو اسکایپ اونم با اکانت جیمیل که پاک شده هم چک میشه؟ لطفا جواب بدین ممنونم ازتون

پاسخ ها :

استعلام حفاظتی برای استخدام استعلام حفاظتی گزینش فرهنگیان پلیس فتا استخدام