مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام پدر بزرگ بنده در سال 66 فوت کردند پدرم هم درسال 95 فوت شدن من به دادگستری مراجعه کردم فهمیدم که سال 75 چن تا از بچه های صغیر به قیومیت مادربزرگم بودن من الان میخام بدونم انحصار وراثت انجام دادن یانه ؟ایا قیومیت با انحصار وراثت همراه هست یا خیر ؟از اونجا که اگرم انجام شده قدیمیه در اون زمان شورای حل اختلاف نبوده و گفتند چون ما صادرش نکردیم پس اینجا نیست دادگاه هم رفتم گفتن چون قدیمیه اگر هم انجام دادن احتمالا بایگانی شدن الان نمیدونم چیکار کنم در ضمن پدربزرگم یه خونه داشته که الان سندی ندارم فقط هنوز خانواده پدریم اونجا زندگی میکنندوتقسیم نشده اگر بخام مجدد درخواست انحصار وراثت بدم چجوری باید این خونه رو وارد انحصار وراثت بکنم اصلا نیاز هست اموال رو برای دریافت انحصار وراثت وارد کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست مجدد گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف انجام بدهین