مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه بخاطر نشت رطوبت

سلام پدرم 3 سال پیش فوت کرده سند خانه بنام پدرم است 9 برادر و خواهر هستیم به خاطر نشت رطوبت از دیوار همسایه به دادگاه شکایت کردیم و همسایه محکوم شد الان دادگاه میگه باید تکلیف سند مشخص شود چون بنام پدرتان است راهنمایی کنید خسارت زیادی به ساختمان ما زده شده

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به اداره ثبت محل ملک مراجعه کنید ودرخواست صدورسندبنام وراث راکنید