مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن کوچه به ملک توسط همسایه

با سلام زمین زراعی ده سال پیش خریداری کردم،در تقسیم نامه مادر , بین زمین بنده و همسایه یک کوچه 15 متری بود
این کوچه خصوصی و اشتراکی بود.

امروز متوجه شدم که همسایه بنده ، چهار سال پیش ، هنگام اخذ سند تک برگ،کوچه را نیز در تملک خود درآورده است و مساحت کوچه در سند او ثبت شده است
حال چه دادخواست برای اصلاح و برگشت تملک کوچه بدهم!؟
آیا گذشت چند سال ازین موضوع ،در سهم من از کوچه تاثیری دارد!؟

پاسخ ها :

اضافه کردن کوچه به ملک توسط همسایه تملک کوچه کوچه مشاع کوچه