مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت طلاق در شناسنامه

مردی 80 ساله 40 سال قبل که ازدواج کرده مدعی شده از زن سابقش جدا شده و شناسنامه ان زمانش المثنی بوده و اسم ازدواج یا طلاق زن اول در ان نیست
در حال حاضر برای شناسنامه جدید اقدام کرده و اسم هر دو زن ...هم زن اول و هم زن فعلی در شناسنامه وی ثبت شده ...اما طلاقی از زن اول در شناسنامه ثبت نشده
ایا مرد دروغ گفته و از زن اولش جدا نشده؟
و اگر خیر به چه دلایلی ممکن است طلاق در شناسنامه جدید ثبت نشود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ممکن است اداره ثبت احوال در نگارش اطلاعات شناسنامه دچار اشتباه شده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اداره ثبت احوال در نگارش شناسنامه ممکنه دچار اشتباه شده باشد