مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال خودرو توسط فروشنده

سلام
من یک206 از آقایی به نام ... گرفتم و بین ما قراردادی تنظیم شد مبایعه نامه قطعی خودرو و من ماشین را به همراه مدارک برگ سبز و بیمه تحویل گرفتم فروشنده به من گفت چند روزی صبر کن وکالت رو برات تهیه کنم بدم من پول این ماشین رو نقدا کامل به حساب ایشان وشریک شان واریز نمودم اما الان از تقدیم وکالت نامه امتناع میکند )مالک اصلی شخص دیگری میباشد(ماشین چند دست چرخیده تا رسیده دست من مصرف کننده
چه اقدامی نیاز هست انجام بشه؟
سین میگه وکالت دست الف اون میگه من ماشین فروختم میم برام بدهی داره تا پاس نشده نمیدم شیر تو شیر شده چیکار باید کنیم؟؟
خریدار نهایی مالک نهایی من هستم پول نقد دادم ماشین با مدارک تحویل گرفتم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید با مهیا کردن همه اسناد دادخواست‌ حقوقی بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدائا اظهارنامه با موضوع الزام به ایفای تعهد را ارسال کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهدات را در دفتر خدمات قَضایی به ثبت برسانید.