مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال رای داوری

با درود و خدا قوت
در اجاره نامه قید شده که کلیه اختلاف ها در موسسه داوری حل و فصل گردد، اما موجر جهت تخلیه به شورای حل اختلاف شکایت کرد و شورا هم به جای عدم استماع دعوا و ارجاع به داوری و بدون اعتراض خوانده، به دعوا رسیدگی کرد و در نهایت گزارش اصلاحی بین طرفین صادر شد، بعد از یکماه موجر به داوری جهت وجه التزام ایام تصرف و خسارت شکایت کرد و داور بنده را محکوم به خسارت نموده، با توجه به اینکه علی رغم شرط داوری خود موجر ابتدا از طریق شورا حل اختلاف دعوا خود را مطرح کرده و خوانده نیز همکاری کرد که منجر به رسیدگی، دستور تخلیه و گزارش اصلاحی گردید، آیا می‌توان دادخواست ابطال رای داور را به دلیل رسیدگی توسط شورا علی رغم وجود شرط داوری درخواست کرد؟ یعنی ادعای عدول از شرط داوری توسط طرفین را خواستار شد و رای داور را بی اثر کرد؟ به این دلیل که با توجه به شرایط ذکر شده طرفین از داوری عدول کرده و خواستار این شدن که دعواهای اجاره نامه از طریق قوه قضائیه حل و فصل شود؟
با تشکر فروان، خیره امواتتون

پاسخ ها :

دادخواست ابطال رای داور ابطال رای داوری رای داوری شرط داوری داوری