مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه ایزوگام پشت بام

با سلام وخسته نباشید
در یک بلوک آپارتمانی 12واحده هزینه پرداخت شده برای ایزوگام بر اساس متراژ واحدها مشخص می شود وفقط مشاعات بین همگان یکسان تقسیم می شود یا همه واحدها یک مبلغ یکسان پرداخت می کنند
واصولا طریقه محاسبه مبلغ پرداخت شده به چه صورت است ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

تقسیم هزینه ایزوگام پشت بام ساختمان نحوه تقسیم هزینه ها در آپارتمان هزینه مشاعات مشاعات ساختمان ایزوگام پشت بام ساختمان