مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بابت فحاشی

سلام پدر بنده به مواد شیشه و هروئین اعتیاد دارد و تمامی مخارج منزل و حتی پول موادی ک مصرف میکنه رو هم ما پرداخت میکنیم ولی همیشه فحاشی و تهمت میزنه به من و مادرم تهدید میکنه که شمارو اتیش میزنم یا با چاقو میکشمتون ما از ترس شبا نوبتی میخوابیم چون رد داده
ایا اگه شکایت کنم به نتیجه میرسه و حکمش چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما اعتیاد جرم است و مصرف شیشه بسیار خطرناک است سریعا شکایت کنید تا رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید
از دادستان نامه بگیرید و به کمپ معرفی کنید