مشاوره حقوقی رایگان - بازگشایی مجدد پرونده مهریه

سال گذشته با داشتن حق طلاق و با طلاق توافقی از همسرم جدا شدم. مقداری از مهریه خود را از طریق ثبت و مابقی را از طریق دادگاه به اجرا گذاشتم. بعد از دریافت چند سکه به دلیل پذیرفته شدن دادخواست تعدیل وی از طرف دادگاه و طولانی شدن اقساط سکه تصمیم گرفتم به سراغ ثبت رفته و آن مقدار که از طریق ثبت به اجرا گذاشته بودم را پیگیری کنم و مطالبه من کسر از حقوق ایشان بود که موافقت شد دو ماه پس از دریافت یک چهارم از حقوقش. ایشان به ثبت اعتراض کرد که من پرونده دیگری برای پرداخت مهریه در دادگاه دارم و نباید مجددا از حقوق من کسر شود. ثبت اعتراض وی را قبول کرد و به من مهلت اعتراض داد. من با ارایه لایحه ای اعلام کردم که از ابتدا به چه شکل اقدام کرده ام اما در ضمن تا پایان وصول طلبم از طریق ثبت پرونده مهریه ام در دادگاه را مسکوت میگذارم وقتی به دادگاه مراجعه کردم که میخواهم فعلا پرونده را مسکوت بگذارم و از شما نامه ای برای ثبت ببرم به من گفتند که باید پرونده مهریه را در اینجا مختومه کنم و هروقت که خواستم مجددا برای مطالبه مهریه از دادگاه اقدام کنم. من هم درخواست مختومه شدن پرونده را دادم و نامه دادگاه که مختومه شدن پرونده مهریه من در دادگاه را اعلام میکرد به همراه لایحه اعتراضی به ثبت بردم اولا آیا ثبت اعتراض من را می پذیرد و از آن مهمتر اینکه آیا دادگاه مرا درست راهنمایی کرده و من میتوانم دوباره پرونده مهریه ام را به جریان بیندازم؟ از لطف و حوصله شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه درست گفته است. اجرا گذاشتن یک دین از دو مرجع امکان پذیر نیست