مشاوره حقوقی رایگان - مستقل بودن

با سلام 20 سالمه و میخام با پسر مورد علاقم ک 26 ساله هس ازدواج کنم البته لازم ب ذکره ک قبلن عقد بودم و جدا شدم (باکره هستم) ولی خانوادم راضی نشدن با ازدواج ما از طرفیم تو خونه بد رفتاری توهین و فحاشی و گاهی کتک کاری هس ب طوری ک نمیتونم ب هیچ عنوان از خونه بیرون برم لازم ب ذکره ک تموم مدارک شناسایی و بانکی طلا و... رو ازم گرفتن (با 123 تماس گرفتم ولی فک نمی‌کنم کاری از دستشون بر بیاد) برای گرفتن مجوز ازدواج از دادگاه پس قدم اول اینه ک فرار کنم !
اگ توی مدت گرفتن مجوز ازدواج صیغه موقت بینمون خونده بشه باطله؟؟ خانوادم میتونن منو برگردونن؟؟ و اینکه در چ صورت قاضی حکم ازدواج ب ما نمیده؟؟
و اینکه آیا میتونم وسایل و طلاهامو استرداد کنم؟؟؟برای بعضی طلاها مدرک دارم ولی بعضیاش مال بچگیمه و حتی توی مراسم عقد قبلیم باز بهم هدیه دادن ولی چون مال 5 سال پیشه فکر نمیکنم کسی یادش باشه ک ب عنوان شاهد ازش استفاده کنم

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام دختره باکره برای ازدواج نیاز به اجازه پدر داره
در مورد استرداد طلا و ... هم اگر مدرکی دارید میتوانید شکایت کنید