مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید نیروی انتظامی هستم با 17سال و 9ماه

سلام17سال و9ماه سابقه بیمه درنیروی انتظامی دارم درسال1377 بازخرید شدم تابه حال هیچ گونه اقدام نکردم سابقه من دراداره بیمه بازنشسته نیروهای مسلح حاکی است منو راهنمای کنید وصمنآ درموردهمین موضوع مشاور نیازدارد لطفآ

پاسخ ها :

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

آیین نامه جدید وزارت که ابلاغ شده رو مطالعه کنید و از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را بهتر است حضوری از اداره مربوطه پیگیری کنید معاونت حقوقی