مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مدرسه برای پرورشگاهی بالای 18 سال بدون پدر و مادر

با سلام.
من کلاس دهم هستم، اما به دلیل دو سال ترک تحصیل، امسال 18 ساله می‌شوم.
در سن پایین حضانت اینجانب را خانواده‌ای قبول کرده‌اند، اما بهددلیل رفتار‌هایشان مایل به ادامه‌ی زندگی با آنها نیستم.
آیا برای ادامه تحصیل و ثبت نام مدرسه به مشکلی برمی‌خورم؟
قانونی برای حمایت از من وجود دارد یا حضور اولیا برای ثبت نام مدرسه حیاتی است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سن شما اگر 18 سال رسیده است قیمومت منتفی می‌شود

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

از طریق معاون دادستان و بهزیستی شهری که زندگی میکنید پیگیری کنید