مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم پارکینگ در آپارتمان

سلام. سال گذشته من یک آپارتمان نوساز از تعاونی از یکی از اصناف خریداری کردم که برای خودشون ساختن و ساختمان بسیار خوبی هم هست دو طبقه اون اداری و چهار طبقه باقی مسکونی هست، در حال حاضر حدود یک سوم واحد ها ساکن شدن. در مبایعه نامه ما قید شده آپارتمان با یک پارکینگ و یک انبار هست. این ساختمون سه طبقه پارکینگ داره و هر جور من حساب میکنم میبینم اگر تمامی واحد ها ساکن بشن تعدادی باید به صورت مزاحم پارک کنن معاملات ملکی هم بمن گفته بود که ساختمون 4 تا پارکینگ مزاحم داره که البته الان که میبینم تخمین میزنم که تعداد مزاحم ها بیشتر هست. تعاونی بما گفته که پارکینگ های همکف رو میخوان بدن به اداری ها، طبقه منها یک رو بدن به خودشون و منهای دو رو که راه رفت و آمدش سختر هم هست رو میخوان بدن به کسانی که از تعاونی ملک مسکونی رو خریدن در حال حاضر هم ریموت کنترل منهای دو رو بما دادن. با توجه به اینکه هنوز ساختمان با سند فاصله زیادی داره و در مراحل پایان کارش هست میخواستم ببینم آیا همچین نحوی از تقسیم پارکینگ ها بدون توافق همه ممکن هست و تکلیف اون تعداد پارکینگ هایی که مزاحم هست چه خواهد شد در زمان صدور سند. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است