مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو و وكالت تعويض پلاک

درود بر شما من چند ماه قبل يك خودرو خريدم از نمايشگاه (لازم به ذكر نمايشگاه دوستان صميمي )تقريبا ٨الي ٩ماه پيش، چند باري هم صحبت كرديم براي سند چون خودرو نقص فني داشت قرار شد تو همون نمايشگاه ماشن منو بفروشن و الي... كه اين قضيه انجام نشد و تا چند هفته پیش كه موتور ماشين بطور كل خراب شد و خلاصه كنم بايد وكالت و سند ماشين همراهم باشه كه ايران خودرو يك موتور جديد بهم بده الان اقايون ميگن صاحب اصلي ماشين چون چند باري وكالت داده الان حاضر نيست بياد وكالت بده ميخوام بدونم چه كار بايد انجام بدم من ؟! بعد يك سوال اينكه نمايشگاهي ها دارن كوتاهي رو گردن من ميندازن كه دوبار براي من وكالت گرفتن و منو پيدا نكردن ، ميخوام بدونم وقتي اينها نه كارت ملي منو داشتن نه هيچ مدرك شناسايي از من ايا وكالت چيزيه كه اينقد ساده ست و فقط نام و نام خانوادگي صاحب ماشين و كسي كه وكالت بهش داده ميشه در اون وكالت قيد ميشه ؟! ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

نمایشگاه دار و صاحب سند را طرف دعوی الزام به تنظیم سند قرار دهید