مشاوره حقوقی رایگان - حکم استرداد خودرو

با سلام؛ خانمی هستم ،همسرم ترک منزل کرده و متواری شده است !از ایشان فقط یک خوردو بجا مانده که بنده در حال استفاده از آن هستم،لازم به ذکر است که خودرو فاقد هرگونه مدارک بوده و حتی پلاک و سند به نام فروشند خودرو می باشد! چند وقت پیش همسر بنده اقدام به شکایت کرده و موفق به دریافت حکم استرداد خودرو و همزمان حکم اثبات وقوع بیع شده است ولی همچنان به اجرای حکم اقدام نکرده است اما حال بعد از گذشت چند ماه شخص دیگری تماس گرفته با بنده که به موجب وکالتنامه محضری همسرم به ایشان در رابطه با انتقال خودرو به آن شخص طلب خودرو را دارد!
آیا آن شخص می‌تواند حکم استرداد را به اجرا گذارد یا خیر؟ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه توقیفی بابت مهریه و… شما نسبت به خودرو موصوف نداشته باشید،هرطلبکاری میتواند برای مطالبه طلب خویش از بدهکاراقدام ومال اورا توقیف کند.