مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره

باسلام و خسته نباشید
من یک مستاجر دارم دو ماه قبل بصورت شفاهی و 40 روز بصورت پیام تلفنی مانده به وقت تخیله اطلاع دادم که واحد را تخلیه نمایید. اما متاسفانه بارسیدن تاریخ تخلیه واحد را تخلیه نکرده و درخواست 3ماه وقت خواسته است.
سوال: چه جوری میتونم پشت اجاره نامه 3ماه قرارداد را تمدید نماییم که بعداً مشکلی پیش نیاید.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای تمدید قرارداد اجاره به امضای مستاجر نیاز می باشد و شما به صورت یکجانبه نمی توانید قرارداد اجاره را تمدید نمایید.
اگر قراردادی هم وجود نداشته باشد می توانید اجرت المثل بگیرید.