مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

با سلام
بنده در طرح فروش خودرو، برای خودرو لاماری ثبت نام کرده ام و بنا به دلایلی از خرید منصرف شده و قصد فروش حواله و امتیاز را دارم. سوالم در مورد قانون جدید مالیات هست. ساز و کار این قانون به چه صورت است؟ اگر بنده حواله خودرو را بفروش برسانم و سند خودرو را به محض تحویل انتقال بدهم، پرداخت مالیات عایدی بر درامد به اینجانب تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ طبق قانون جدید مالیات به شما مالیات عایدی بر درآمد تعلق خواهد گرفت.