مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام وقت بخیر من یه دختر 21 ساله هستم و 4ساله با یه پسر افغان تورابطم ایشون از نظر مالی و اخلاقی اوکین ولی پدرم بخاطر اینکه اتباع هستن اجازه ازدواج نمیده و مخالفت میکنه میخاسم ببینم از طریق دادگاه میتونم ازدواج کنم دادگاه حق رو به من میده یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
مطابق ماده 1043 قانون مدنی اصلاحی مورخ 14/8/1370 : نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده است پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.( اصلاحی مطابق قانون اصلاح موادی از قانون مدنی مصوب 1370)