مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملک

با سلام و خسته نباشی یه سوال داشتم ممنون میشم بهم جواب بدین پدر بنده در سال 1400یک ملک را به مبلغ دو میلیون تومان به من فروختن که در همان زمان که خانه را به من فروخت قیمت خانه یک میلیارد بود ودر دفترخانه اسناد رسمی سند تک برگ و مبایعه نامه هم به نام من زد سوال من اینجاست ایا برادرام فردا روز میتونن بخاطر مبلغ معامله از من شکایت کنن و خانه را از من بگیرن با تشکر

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه به عنوان عقد بیع معامله صورت گرفته باشد ، بله میتوانند