مشاوره حقوقی رایگان - دادن پول به شخص با رضایت

سلام یکی قراره بابت چیزی به من پولی بده ممکنه بعدها رابطمون خراب شه و از لج بعد ها شکایت کنه به جرم کلاهبرداری یا چیز دیگه میخام بدونم دست نویس یا چیز رسمی وجود داره انجام بدیم مبنا بر رضایت شخص برای دادن اون پول با امضا و اثر انگشت در دست نکیس میتونه در اینده از این مسئله جلوگیری کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امری است پسندیده لزوما متنی تنظیم گردد
حتی المقدور آن متن را یک وکیل دادگستری تنظیم کند تا دچار زیان نشوید