مشاوره حقوقی رایگان - حق دهیاری و بنیاد مسکن از تفکیک ملک در روستا

باسلام
آیا دهیاری و بنیاد مسکن برای تفکیک اراضی و تغییر کاربری میتوانند از مالک حق تفکیک یا درصدی از ملک مزبور را نمایند؟ یا طبق دادنانه دیوان کشوری بند 3 از تبصره 7 شیوه نامه تفاهم با مالک ابطال میباشد و همکاری آنان با مالک باید رایگان باشد؟ درسته؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما باید سهم ‌خدمات را به بنیاد مسکن پرداخت نمایید
و باید با بنیاد مسکن توافق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی سهم ‌خدمات را به بنیاد مسکن پرداخت نمایید و در این رابطه با این ارگان به توافق برسید.