مشاوره حقوقی رایگان - ارسال دلار از طریق پست دیپلماتیک

با سلام .خواستم بدونم که آیا ارسال دلار از طریق پست دیپلماتیک از یک کشور اروپایی به ایران امکان پذیر است؟شخصی قراره 150 هزار دلار برای من از هلند ارسال کنه .آیا ممکنه که برای من مشکل ساز بشه و اینکه اصلا این کار شدنی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشکل ساز نمیشه صرفا طریقه آن را جستجو کنید رویه در این زمینه چون مسائل مالی و بانکی است زود به زود تغییر میکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دلار وارد کردن مشکل ندارد خارج کردن مشکل داره