مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

سلام خسته نباشید میخاستم ببینم میزان دیه این موارد چقدر میشه؟

1_دو ناحیه ساعیدگی عمیق دو دامیه سمت راست پیشانی 2_دوناحیه ساعیدگی دو حارصه سمت چپ پیشانی3_جراحت بخیه شده دامیه سمت چپ پیشانی4_دو خراشیدگی دو حارصه پلک فوقانی چشم چپ و سمت چپ صورت5_جراحت بخیه شده دامیه سمت راست بینی6_دو خراشیدگی دو دامیه سمت راست صورت7_خراشیدگی حارصه چانه8_ساعیدگی عمیق دامیه زیره چانه9_ساعیدگی حارصه کتف راست10_خراشیدگی حارصه سطح داخلی ساعد راست11_ناحیه ساعیدگی حارصه در آرنج چپ و پشت دست چپ و انگشت شست دست چپ و ریشه انگشت دست چپ جمعا چهار حارصه12_دو خراشیدگی دو حارصه در ساعت چپ13_دو ناحیه ساعیدگی دو حارصه در ران و ساق پای چپ14_دو ساعیدگی دو حارصه درپشت پای راست15_ساعیدگی حارصه آهیانه راست16_خراشدگی حارصه داخل لب فوقانی 17_شگستکی استخوان ناوی مچ دست راست 18_پارگی نسبتی رابط صلیبی قدامی زانوی چپ19_کشیدگی رباط جانبی داخل زانوی چپ.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین دیه با پزشکی قانونی است که بر مبنای آن، دادگاه کیفری اقدام به صدور رأی می‌کند. سپس بعد از قطعی شدن رأی، شعبه اجرای احکام کیفری نسبت به محاسبه دقیق ریالی آن اقدامات لازمه را به سرانجام می‌رساند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسیاری از موارد ارشی هستند یعنی باید تا پایان دوره درمان و بهبودی یا عدم بهبودی تامل کرد، علی ایحال میتوانید مشاوره تلفنی درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و...