مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن آدرس خوانده

سلام و خداقوت و تشکر از تیم حرفه ای دادراه
مدت پنج سال است که پیگیر پرونده یک کلاهبردار هستم و نهایتا با رای قاطع دادگاه تونستم حکم جلب طرف رو بگیرم ولی متأسفانه بجز یک کد ملی از ایشان و چند خط همراه که خاموش هست ردی از ایشان ندارم چطور میتونید کمکم کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق اجرا احکام تقاضای مسدودی کد ملی ایشان کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست مسدودی کد ملی و ممنوع الخدماتی شدن ایشان را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به خاموش بودن خط‌های تلفن همراه محکوم‌علیه، بنابراین مبحث نقطه‌زنی و پیدا کردن محل اخفای وی منتفی می‌شود. توصیه می‌شود نسبت به مسدود کردن کد ملی ایشان و ممنوع‌الخدمات کردن وی اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کد ملی می‌توانید نسبت به مسدودی آن اقدام کنید تا ایشان از هرگونه معامله و نقل انتقال منع شود . وبرای توقیف اموال و استعلامات سه گانه اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمنا حتما برای ممنوع الخروجی درخواست دهید