مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام
میخواستیم ماشینمو به شخصی بفروشم
مراحلش چی هست ؟
اول مبایعه نامه تنظیم کنم
بعد برم دفتر اسناد ماشینو بزنم به اسم شخص
بعد باید اینترنتی وقت بگیرم برا تعویض پلاک و با حضور مالک جدید برم مرکز تعویض پلاک شهرمون ؟

اگه من بزنم زیر حرفم و نرم تعویض پلاک , شخص میتونه دادخواست الزام به حضورم برا تعویض پلاک رو بخواد و اگه نیام , نماینده دادگاه تو تعویض پلاک حضور پیدا میکنه ؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

میتوانید بعد از تنظیم مبایعه نامه و اخذ ثمن به خریدار وکالت در تعويض پلاک بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مبایعه نانه دقیق تنظیم کنید ضرر نکنید وکالت یکماهه تعویض پلاک دهید خودش برود برای تعویض پلاک