مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بخاطر طلبم از صاحبخونه

باسلام خسته نباشید بنده و یکی دیگر از همکارانم برای شخصی کار کردیم کار دکوراسیون داخلی. آقا حساب کتاب ما و نداد ماهم شکایت کردیم محکوم شده حالا اجرای احکام خودرو محکوله را سیستمی توقیف کرده العان دوماه که هیچ خبری نشده حالا ما میتوانیم خودمون حکم توقیف خودرو را بگیریم فیزیکی توقیفش کنیم میخواهیم زودتر به پولمون برسیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام برای توقیف فیزیکی مخفی گاه ماشین را معرفی کنید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

براساس آنچه از مشاوره‌های وکلا و حقوق‌دان‌ها برمی‌آید، توقیف سیستمی خودرو به محرومیت از خدمات اداری مربوط می‌شود. بنابراین در مدتی که اتومبیل شما به‌صورت سیستماتیک توقیف شده است، نمی‌توانید این خودرو را به فروش برسانید. همچنین خریدن خودروهایی که به‌صورت سیستمی توقیف شده‌اند، امکان‌پذیر نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان توقیف فیزیکی نیز وجود دارد