مشاوره حقوقی رایگان - انتقال با وکالتنامه با وجود دین

با سلام

شخصی طی رای دادگاه و صلح آن ملکی را به همسرش واگذار می کند، پس از دو سال جهت انجام امور کاری وکالت نامه ای را در سال 80 به نام یکی از خویشاوندان تنظیم می کند که متاسفانه وکالت تام بود است و شخص دیگر روز بعد از ان ملک را به نام شخص دیگر با استفاده از آن وکالت نامه منتقل می کند، از قضا این شخص دو سال قبل ملک را به نام همسرش صلح کرده است و مالک نبوده و هیچ گونه فروشی نیز نداشته است ، فقط وکالات داده است که شخص وکیل فرض را بر این گذاشته که ایشان همچنان مالک است و از وجود صلح با خبر نبوده است و نیست.
همچنین چکی به صورت امانت نیز در اختیار این وکیل قرار می گیرد که آن را نیز بر گشت می زند .
حالا سوال بنده این است شخص مالک اول که ملک را به نام همسرش صلح کرده است در سال 98 طی وکالت تام لاختیار ملک را پس گرفته است ولی چک هنوز در ید شخص وکیل و امین مانده است که فرض را بر این گذاشته که هنوز ایشان مالک است و حتی چک را تا مراحلی جهت ملکی که وکالتش را داشه گذاشته.
سوال اصلی این است آیا این فرد می تواند با وکالتی که از همسرش گرفته است ملک را به شخص دیگر واگذار کند ، چون نسبت به چک مدیون است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست