مشاوره حقوقی رایگان - شرایط عضو هیئت مدیره بودن

با سلام. در یک مجتمع 180 واحدی سکونت دارم. منظور از مالک بودن کاندید عضو هیئت مدیره، داشتن سند تک برگ است و یا مبایعه نامه هم بعنوان مالک مورد قبول است. چون همه دارای سند تک برگ‌ هستیم ولی دو‌ نفر از مالک اصلی که سند دارد با نوشتن مبایعه نامه کاندید انتخابات در هیئت مدیره شده اند.این دو نفر فرزند و یا همسر مالک اصلی هستند. با تشکر

پاسخ ها :

شرایط عضویت هیئت مدیره مجتمع مسکونی هیئت مدیره مجتمع مسکونی هیئت مدیره ساختمان ساختمان